Leilighet i Zona Pueblo, Pilar de La Horadada | EE6877

€ 229.900

Overview

  • Property ID
  • 669793
  • 2 Soverom
  • 2 Bad
  • 79 m2
  • 32 m2
Property Id : 669793
Price: € 229.900
Boligareal: 79 m2
Tomteareal: 32 m2
Soverom: 2
Bad: 2
Reference: EE6877
Parking: Parkering
Typology: Leilighet
Terrace M2: 11
Pool: Communal
Plot M2: 32
Solarium: Nei

Beskrivelse

Moderne leiligheter i Pilar de la Horadada – eksklusivt nybygd boligkompleks

Oppdag et nytt boligkompleks med 12 stilfulle leiligheter med romslige fellesarealer i den livlige byen Pilar de la Horadada på Costa Blanca. Dette inngjerdede boligkomplekset tilbyr moderne fasiliteter og er designet for å gi komfort og bekvemmelighet med en førsteklasses beliggenhet, nær alle viktige tjenester og populære attraksjoner.

Eksepsjonelle fasiliteter for en komfortabel livsstil
Boligkomplekset har en privat utendørs garasje, sykkelparkering med elektriske ladepunkter, et stort hageanlegg og et moderne svømmebasseng med strandområde og solsenger. Det finnes også garderober og toaletter for ekstra bekvemmelighet. Prosjektet er bygget med materialer av høy kvalitet, energisparende systemer og banebrytende teknologi som fjernstyrt døråpning.

Gjennomtenkt designede leiligheter
Velg mellom 2-romsleiligheter med åpen kjøkkenløsning, romslige oppholdsrom og terrasser. Leilighetene i første etasje har private hager, mens leilighetene i andre etasje har terrasser og solarium. Alle leilighetene er designet for å maksimere plass og naturlig lys, og de er sørvendte for optimal komfort. Moderne funksjoner inkluderer LED-belysning, forhåndsinstallert klimaanlegg, fullt utstyrte bad og moderne kjøkkenutstyr.

Førsteklasses beliggenhet nær strender og golfbaner
Pilar de la Horadada tilbyr enkel tilgang til daglige fornødenheter, sportsfasiliteter og vakre strender bare 3 km unna. Byen har gode forbindelser, med Murcia lufthavn 40 km og Alicante lufthavn 75 km unna. Du kan nyte golfbaner i verdensklasse, inkludert fem innen en radius på 15 km, og shopping i La Zenia, bare 15 minutter med bil.

Other Features
Forberedt for Air Condition
Hage
Energy Class: B
A+
A
Energy class B
B
C
D
E
F
G
H
  • Din førespørsel

Compare Listings